Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

010 / 146 51 10

Medlemsavgift 2020 – påminnelse

av | 12 april, 2020 | Om PALEMA

I början av Mars skickades fakturorna för årets medlemsavgifter ut och dessa förföll till betalning den 9 April. Det är fortfarande ganska många som ännu inte betalt dessa och den första påminnelsen kommer att skickas ut inom någon dag.

Vi ber er som nu får dessa påminnelser att kontrollera era betalningar och betala snarast möjligt. Med vårt nya medlemssystem är det superlätt att betala direkt med kort eller swish!

Klicka bara på länken i e-posten ni får (eller som ni fått tidigare) så kommer ni till sida med instruktioner om hur ni kan betala.

Vi är mycket tacksamma för alla som vill vara medlemmar hos oss. Medlemskapet kostar bara 100 kronor per år och är viktigt för oss eftersom det gör oss starkare som ideell förening!

Om du får en påminnelse trots att du redan betalt, eller anser att du redan tidigare hade betalt (vi bytte ju system i höstas, så enstaka fel skulle kunna uppstå) – kontakta oss omgående på medlemskap@palema.org.

Har du inte fått någon faktura alls – kontakta oss även då på ovanstående adress, vi kanske har fel e-postadress till dig!

Om du inte längre vill vara medlem, går det bra att säga upp medlemskapet på den här sidan, så slipper du få fler påminnelser från oss! Där går det också bra att säga upp medlemskapet åt en anhörig som inte längre vill eller kan vara med.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Fler nyheter:

Pressträff 230601
Cancer generellt

Första steg mot en förändrad sjukvård

Den 1 juni höll sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson, energi- och näringsminister samt vice statsminister Ebba Busch och Carina Ståhl Herrstedt, ledamot socialutskottet, en pressträff om hur man tänker sig förändra svensk sjukvård.

Om PALEMA, Övrigt

Mariannes swimrun för PALEMA

Marianne är en av PALEMAs medlemmar som drabbats av Pankreascancer och som för att orka med kampen mot sjukdomen aktiverar sig med bland annat swimruns. Nu i sommar ska hon delta i två sådana.

Vi tackar våra sponsorer för deras oumbärliga stöd!

Weekend Webbexperterna
NMV Group
Wavebox
Jurio partner

Pin It on Pinterest