010 / 146 51 10

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

Information från PALEMA

av | 13 januari, 2021 | Om PALEMA

  1. Fakturorna för årets medlemsavgift kommer under januari,
  2. Vi börjar skicka nyhetsartiklar till våra medlemmar via e-post,
  3. Årsmötet hålls i år helt digitalt.

Årets fakturor på gång

Vi skickar inom kort (under Januari) ut årets fakturor för medlemsavgiften i PALEMA. Kontrollera gärna att ni har rätt e-postadress registrerad i vårt medlemssystem. Ett bra test är om du får denna nyhet via e-post – se nästa punkt 🙂

Annars kan du logga in i medlemssystemet och korrigera den där. Instruktioner om hur du gör det finns på den här sidan. Titta gärna på den lilla instruktionsfilmen som finns där.

Kreditkort och dator

Vi blir såklart mycket tacksamma om ni vill fortsätta vara medlemmar hos oss. Avgiften är låga 100:- per år och ert medlemskap betyder mycket för vår möjlighet att driva föreningen!

Ni betalar lätt med kreditkort, swish eller via faktura!

Våra nyhetsartiklar skickas via e-post

Vi börjar nu skicka en liten notis till våra medlemmar när vi publicerar våra artiklar på hemsidan.

Anledningen till detta är att vi märker att inte alla våra medlemmar är närvarande på de sociala media där vi också pushar ut våra artiklar och om man då inte regelbundet besöker vår hemsida så kanske man missar något intressant eller viktigt!

Därför kommer vi att skicka en notis till alla medlemmar (förutom de som redan innan sagt nej tack till e-post förstås) varje gång vi publicerar en artikel som vi bedömer vara intressant för alla.

Ni kan SJÄLVKLART tacka nej till detta om ni inte vill ha dessa e-postmeddelanden, det är bara att klicka i länken för att säga upp prenumerationen längst ner i e-postmeddelandet och fylla i formuläret ni då kommer till, så kommer vi snarast att ta bort er från sändlistorna.

E-post

Är det så att ni inte får några mail och VILL ha det, kontrollera gärna att ni har rätt e-postadress registrerad i vårt medlemssystem. Ett bra test är som vi skrev ovan om du får denna nyhet via e-post. Då funkar det som det ska!

Årets årsmöte blir helt digitalt

På grund av Corona-pandemin så kommer årets årsmöte att bli helt digitalt. Vi kommer att använda samma plattform som vi använder till webbinarierna, så ni som varit med vid någon av dessa kommer att känna igen er.

Årsmötet går av stapeln tisdagen den 16 februari klockan 17.00 och alla medlemmar kommer att få instruktioner om hur det kommer att gå till, samt länk till registreringen i god tid innan, men boka gärna in datumet redan nu.

Vi hoppas att detta gör att fler av våra medlemmar deltar vid årsmötet när man nu slipper resa till Stockholm 🙂

Webbinarier

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Fler nyheter:

Pengar
Cancer generellt

Om försäkringar vid allvarlig sjukdom

Försäkringar är kanske inte det första man funderar över när man drabbats av en allvarlig sjukdom och pengar är självklart inte allt. Men att behöva oroa sig för ekonomin samtidigt som man kämpar mot sjukdomen är givetvis inte så kul.

Kraftens hus Stockholm flyttar in
Cancer generellt

Invigningen av Kraftens hus Stockholm

Nu öppnar Kraftens hus Stockholm i och de håller invigning under tre dagar med start den 28 mars med en officiell invigning. Den andra dagen 29 mars vänder sig särskilt till cancerberörda och den tredje 30 mars särskilt till vårdpersonal.

Om PALEMA

Hjälp oss dela ut broschyrer

Det är alltför många drabbade av våra cancerdiagnoser som inte känner till att vi finns. Vi vill såklart nå alla drabbade för att kunna ge råd, stöd och information. Vill du hjälpa oss nå ut till fler?

Pin It on Pinterest