PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Information från PALEMA

av | 13 januari, 2021 | Om PALEMA

  1. Fakturorna för årets medlemsavgift kommer under januari,
  2. Vi börjar skicka nyhetsartiklar till våra medlemmar via e-post,
  3. Årsmötet hålls i år helt digitalt.

Årets fakturor på gång

Vi skickar inom kort (under Januari) ut årets fakturor för medlemsavgiften i PALEMA. Kontrollera gärna att ni har rätt e-postadress registrerad i vårt medlemssystem. Ett bra test är om du får denna nyhet via e-post – se nästa punkt 🙂

Annars kan du logga in i medlemssystemet och korrigera den där. Instruktioner om hur du gör det finns på den här sidan. Titta gärna på den lilla instruktionsfilmen som finns där.

Kreditkort och dator

Vi blir såklart mycket tacksamma om ni vill fortsätta vara medlemmar hos oss. Avgiften är låga 100:- per år och ert medlemskap betyder mycket för vår möjlighet att driva föreningen!

Ni betalar lätt med kreditkort, swish eller via faktura!

Våra nyhetsartiklar skickas via e-post

Vi börjar nu skicka en liten notis till våra medlemmar när vi publicerar våra artiklar på hemsidan.

Anledningen till detta är att vi märker att inte alla våra medlemmar är närvarande på de sociala media där vi också pushar ut våra artiklar och om man då inte regelbundet besöker vår hemsida så kanske man missar något intressant eller viktigt!

Därför kommer vi att skicka en notis till alla medlemmar (förutom de som redan innan sagt nej tack till e-post förstås) varje gång vi publicerar en artikel som vi bedömer vara intressant för alla.

Ni kan SJÄLVKLART tacka nej till detta om ni inte vill ha dessa e-postmeddelanden, det är bara att klicka i länken för att säga upp prenumerationen längst ner i e-postmeddelandet och fylla i formuläret ni då kommer till, så kommer vi snarast att ta bort er från sändlistorna.

E-post

Är det så att ni inte får några mail och VILL ha det, kontrollera gärna att ni har rätt e-postadress registrerad i vårt medlemssystem. Ett bra test är som vi skrev ovan om du får denna nyhet via e-post. Då funkar det som det ska!

Årets årsmöte blir helt digitalt

På grund av Corona-pandemin så kommer årets årsmöte att bli helt digitalt. Vi kommer att använda samma plattform som vi använder till webbinarierna, så ni som varit med vid någon av dessa kommer att känna igen er.

Årsmötet går av stapeln tisdagen den 16 februari klockan 17.00 och alla medlemmar kommer att få instruktioner om hur det kommer att gå till, samt länk till registreringen i god tid innan, men boka gärna in datumet redan nu.

Vi hoppas att detta gör att fler av våra medlemmar deltar vid årsmötet när man nu slipper resa till Stockholm 🙂

Webbinarier

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Palema Företagsvän
Om PALEMA

Vi söker fler företagssponsorer!

Vi söker nu fler företagssponsorer som kan hjälpa oss att få en stabilare ekonomi där vi kan bli mindre beroende av enbart gåvor och donationer för att kunna driva vår verksamhet. Känner du någon, driver du företag själv, eller vill du rentav hjälpa till i vår sponsorgrupp?

Palema Företagsvän
Om PALEMA

Vi söker fler företagssponsorer!

Vi söker nu fler företagssponsorer som kan hjälpa oss att få en stabilare ekonomi där vi kan bli mindre beroende av enbart gåvor och donationer för att kunna driva vår verksamhet. Känner du någon, driver du företag själv, eller vill du rentav hjälpa till i vår sponsorgrupp?

Pin It on Pinterest