010 / 146 51 10

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

Vill du dela med dig av din upplevelse av matstrups- eller magsäckscancer?

av | 23 augusti, 2021 | Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer), Matstrupscancer (Esofaguscancer)

Undersökningsföretaget Kantar Sifo genomför just nu djupintervjuer om matstrups- och magsäckscancer i syfte att kartlägga hur vård och behandling för närvarande ser ut och vilka förbättringar som kan göras.

De söker därför personer som diagnosticerats med någon av dessa cancerformer och som vill vara med på en intervju på cirka 60 minuter på telefon eller digitalt, med fokus på era personliga upplevelser av vård och behandling.

Intervjuerna görs på en tid som passar dig, och genomförs av en intervjuare med lång erfarenhet av medicinska undersökningar och patientintervjuer. Att det är djupintervjuer innebär intervjuer i diskussionsform där du fritt berättar om dina tankar och åsikter. Du som deltar är helt anonym och dina personuppgifter raderas vid undersökningens slut.

Kantar Sifo

Foto/Logga: Kantar Sifo.

Som tack för ditt deltagande får du ett Superpresentkort.

Är du intresserad av att delta, eller vill du kanske få mer information? Kontakta i sådana fall Nikki Makkonen, projektledare på Kantar Sifo, helst via e-post på nikki.makkonen@kantar.com eller på telefon 0703/97 27 57.

Observera att de söker en blandning av de olika cancerformerna både dem som genomgått eller ska genomgå kirurgi och dem som har spridd cancer. För att få en jämn spridning kan de inte garantera att alla som vill vara med kan delta, men hör av dig och berätta vilken diagnos du fått och vilken behandling du erbjudits, så försöker de bjuda in så många som möjligt.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Fler nyheter:

Pengar
Cancer generellt

Om försäkringar vid allvarlig sjukdom

Försäkringar är kanske inte det första man funderar över när man drabbats av en allvarlig sjukdom och pengar är självklart inte allt. Men att behöva oroa sig för ekonomin samtidigt som man kämpar mot sjukdomen är givetvis inte så kul.

Kraftens hus Stockholm flyttar in
Cancer generellt

Invigningen av Kraftens hus Stockholm

Nu öppnar Kraftens hus Stockholm i och de håller invigning under tre dagar med start den 28 mars med en officiell invigning. Den andra dagen 29 mars vänder sig särskilt till cancerberörda och den tredje 30 mars särskilt till vårdpersonal.

Om PALEMA

Hjälp oss dela ut broschyrer

Det är alltför många drabbade av våra cancerdiagnoser som inte känner till att vi finns. Vi vill såklart nå alla drabbade för att kunna ge råd, stöd och information. Vill du hjälpa oss nå ut till fler?

Pin It on Pinterest