PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Webbinarium om framtidens behandlingar och möjligheter

av | 21 mars, 2022 | Cancer generellt

Vi bjuder i samarbete med Roche in till ett webbinarium i ämnet ”Framtidens behandlingar och möjligheter – vägen framåt” den 5 april 13-17. Det här ett webbinarium som handlar om hopp. Vi börjar se ett ljus i tunneln!

Bland annat deltar tre patienter som lever tack vare att de har fått tillgång till nya behandlingar. För 10 år sedan hade dessa bara varit ett nummer i statistiken För 10 år sedan fanns heller inte PALEMA. Antalet överlevande var så få att det var svårt att få till en patientförening!

Idag finns både PALEMA och patienter som överlever våra svåra diagnoser. Och det är detta vi vill lyfta fram – ge inte upp hoppet!

PALEMA webbinarium

Vi står idag inför ett paradigmskifte med ny kunskap om cancer och cancercellerna som ger helt nya behandlingsmöjligheter i tillägg till de etablerade behandlingarna (kirurgi, strålning, kemoterapi).

Detta webbinarium handlar om något av det som händer nu och om alla möjligheterna som börjar öppna sig och vi har några av Sveriges bästa inom området som talare!

Detta webbinarium är gratis för PALEMAs medlemmar, för övriga kostar det 100:- att deltaga. Ett tips kan därför vara att bli medlem eftersom medlemsavgiften endast är 100:- per år och då har man utöver detta webbinarium dessutom tillgång till årets resterande webbinarium utan kostnad om man skulle vara intresserad av flera.

Registeringslänken till detta webbinarium kommer att mailas ut till samtliga medlemmar inom kort. Får du inte detta innan veckan är slut, kontakta support@palema.org.

Är du inte medlem så kan du antingen köpa en biljett för 100:- till detta event, alternativt så blir du medlem för samma summa och får tillgång till detta och årets övriga webbinarier som hålls i PALEMAs regi.

Detta webbinarium sponsras av:

Roche

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Pin It on Pinterest