Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

010 / 146 51 10

Webbinarium om framtidens behandlingar och möjligheter

av | 21 mars, 2022 | Cancer generellt

Vi bjuder i samarbete med Roche in till ett webbinarium i ämnet ”Framtidens behandlingar och möjligheter – vägen framåt” den 5 april 13-17. Det här ett webbinarium som handlar om hopp. Vi börjar se ett ljus i tunneln!

Bland annat deltar tre patienter som lever tack vare att de har fått tillgång till nya behandlingar. För 10 år sedan hade dessa bara varit ett nummer i statistiken För 10 år sedan fanns heller inte PALEMA. Antalet överlevande var så få att det var svårt att få till en patientförening!

Idag finns både PALEMA och patienter som överlever våra svåra diagnoser. Och det är detta vi vill lyfta fram – ge inte upp hoppet!

PALEMA webbinarium

Vi står idag inför ett paradigmskifte med ny kunskap om cancer och cancercellerna som ger helt nya behandlingsmöjligheter i tillägg till de etablerade behandlingarna (kirurgi, strålning, kemoterapi).

Detta webbinarium handlar om något av det som händer nu och om alla möjligheterna som börjar öppna sig och vi har några av Sveriges bästa inom området som talare!

Detta webbinarium är gratis för PALEMAs medlemmar, för övriga kostar det 100:- att deltaga. Ett tips kan därför vara att bli medlem eftersom medlemsavgiften endast är 100:- per år och då har man utöver detta webbinarium dessutom tillgång till årets resterande webbinarium utan kostnad om man skulle vara intresserad av flera.

Registeringslänken till detta webbinarium kommer att mailas ut till samtliga medlemmar inom kort. Får du inte detta innan veckan är slut, kontakta support@palema.org.

Är du inte medlem så kan du antingen köpa en biljett för 100:- till detta event, alternativt så blir du medlem för samma summa och får tillgång till detta och årets övriga webbinarier som hålls i PALEMAs regi.

Detta webbinarium sponsras av:

Roche

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Fler nyheter:

Pressträff 230601
Cancer generellt

Första steg mot en förändrad sjukvård

Den 1 juni höll sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson, energi- och näringsminister samt vice statsminister Ebba Busch och Carina Ståhl Herrstedt, ledamot socialutskottet, en pressträff om hur man tänker sig förändra svensk sjukvård.

Om PALEMA, Övrigt

Mariannes swimrun för PALEMA

Marianne är en av PALEMAs medlemmar som drabbats av Pankreascancer och som för att orka med kampen mot sjukdomen aktiverar sig med bland annat swimruns. Nu i sommar ska hon delta i två sådana.

Vi tackar våra sponsorer för deras oumbärliga stöd!

Weekend Webbexperterna
NMV Group
Wavebox
Jurio partner

Pin It on Pinterest