Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

Tack !

av | 25 november, 2022 | Om PALEMA

Vi på PALEMA är ju helt beroende av bidrag, gåvor och donationer. Utan dessa hade vi inte kunnat driva vår verksamhet. Vi vill med detta inlägg bara framföra ett varmt TACK till dig som stödjer oss och vår verksamhet på olika sätt.
Du kanske sätter in en slant anonymt, swishar en enkel gåva eller köper en produkt i vår webbshop. Du kanske blir månadsgivare eller stödmedlem. Måhända ger du en testamentsgåva eller skänker pengar i samband med en begravning. Vissa av er har startat egna insamlingar till förmån för PALEMA. Oavsett vad du gör och hur mycket eller lite du bidrar med så är ditt bidrag viktigt. ALLA bidrag är viktiga. Många bäckar små som du vet…
Tack!
Så detta inlägg är till just dig som på ett eller annat sätt bidrar. Ditt bidrag betyder mycket för oss! Och i förlängningen till alla som är drabbade av våra cancerdiagnoser eftersom vi då får bättre möjligheter att på olika sätt hjälpa, stödja,  informera och påverka. TACK!

PALEMAvänner

PALEMAvänner är de privatpersoner som har valt att stödja PALEMA som månadsgivare.

Partners och sponsorer

Här har vi företag och andra som stödjer PALEMAs verksamhet på olika sätt.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Fler nyheter:

Pin It on Pinterest