PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Valberedningens förslag till styrelse 2023

av | 8 februari, 2023 | Om PALEMA

Den 16 februari är det ju dags för PALEMAs årsmöte 2023, och inför det kommer här en liten presentation av de föreslagna nya styrelseledamöterna.

Ni kan läsa valberedningens förslag till ny styrelse i sin helhet via knappen nedan, men här kommer en presentation av de föreslagna nya styrelseledamöterna så ni medlemmar får en liten chans att bekanta er med dem innan mötet.

 

  • Katarina Lundin – Ordinarie ledamot 2 år – nyval
  • Fredrik Ejserholm – Ordinarie ledamot 1 år – fyllnadsval
Styrelsemöte

Du har väl anmält dig??

Du som är medlem – du har väl anmält dig till årsmötet den 16/2 klockan 17.00? Det genomförs helt digitalt via vårt webbinarieverktyg. Du hittar också alla handlingar till årsmötet här.

Du anmäler dig till årsmötet här. Du måste såklart vara medlem för att kunna delta.

Katarina Lundin

Katarina Lundin

Ordinarie ledamot – Nyval 2 år

Jag heter Katarina Lundin, 57 år från Göteborg. Jag har 3 vuxna barn och är änka sedan i somras. Min man gick bort i Pankreascancer efter ett chockartat snabbt förlopp, 2,5 månader. Barnen och jag tog hand om honom i hemmet. Min yngsta dotter hade cancer som 2-åring, Hepatoblastom dvs. levercancer. Det var också en chockartad upplevelse som gjorde att vi i familjen kom varandra nära. Det gick bra för henne och hon är fullt frisk idag. Det har gjort att jag har stor erfarenhet av cancervård och att vara anhörig. En kunskap och erfarenhet som jag vill ska komma till nytta.

Jag är sedan 8 år politiskt aktiv. Jag är folkvald och går in i min andra mandatperiod. Jag har ett stort engagemang i många frågor och har politiska uppdrag inom vård, digitalisering och socialnämnd. Jag är ledamot i Sahlgrenska universitetssjukhusets styrelse, digitaliseringsberedning, socialnämnd samt är under denna mandatperiod ersättare i regionfullmäktige. Jag var ordinarie tidigare.

Jag arbetar som projektcontroller inom Göteborgs stad, kretslopp och vatten och där jobbar jag med  investeringsprojektportföljen. Jag stödjer ledning, chefer och projektledare i arbetet med projekten, ekonomi, projektprocessen mm. Jag är civilekonom och har tidigare arbetat som controller, projektledare och chef på Ericsson, administrativ chef på Sahlgrenska akademin och som managementkonsult.

Jag är en social person som är van att kommunicera i olika forum.

Jag blev tipsad av en områdeschef på Sahlgrenska sjukhuset att bli medlem i PALEMA under ett samtal då jag förmedlade mina synpunkter på vården av min man. Mycket fungerar bra i vården men det finns saker att förbättra. Jag drivs av att jobba för ett bättre samhälle, där alla är trygga och jag vill bidra med det båda som politiker och inom PALEMA. Två olika forum men med samma mål.

Fredrik Ejserholm

Fredrik Ejserholm

Ordinarie ledamot – Fyllnadsval 1 år

Jag heter Fredrik Ejserholm, 39 år, och jag är intresserad av att engagera mig i PALEMA. Jag blev diagnostiserad med magsäckscancer i januari 2022 och kom i kontakt med PALEMA under april. Under 2022 så genomgick jag behandlingar, kirurgi samt behandlingar efter kirurgin. Dock så visade det sig under december att min cancer är tillbaka, denna gång med flertalet metastaser i lymfkörtlarna. Jag har sedan början av januari startat nya behandlingar och tanken är totalt fem behandlingar för att sedan under mars genomföra röntgen och se om dessa fungerat eller ej.

För mig så har PALEMA varit en bra plats att få kontakt med andra med samma sjukdom och där få svar på en massa frågor. Och nu känner jag att jag vill ge tillbaka till organisationen. Jag har redan nu varit aktiv på Facebookgruppen för magsäck/matstrupe, samt så peppar jag en person som kontaktade mig via Facebookgruppen.

Min bakgrund är dels inom biokemi, humanfysiologi där jag har disputerat inom bioteknik inriktat mot att prata med hjärnceller, jag har även jobbat inom kvalitet och frisläppning av vanlig läkemedel men även kliniska läkemedel på ett stort läkemedelsbolag. Detta gör att jag har lätt att läsa in mig på vetenskapliga artiklar och kliniska studier.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Pin It on Pinterest