November månad är ju Världspankreascancermånaden och den 18 november själva WPCD (World Pancreatic Cancer Day). Den dagen håller vi på PALEMA två webbinarier, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen.

Pancreatic Cancer Awareness Month / Världspankreascancermånaden - 2021

Välkomna till två mycket intressanta webbinarier inom pankreascancer området den 18 november. Vi har ett på förmiddagen mellan 10.00 – 12.00 och ett på eftermiddagen mellan 16.00 – 19.00

Förmiddagspasset heter “Tidig upptäckt – skillnad mellan liv och död” och eftermiddagspasset har titeln: “Tumörer i Pankreas – vad styr hur dessa ska behandlas?”

WPCD 2021

Som vanligt är webbinarierna gratis för PALEMAs medlemmar, övriga betalar 100:- att deltaga. Ett tips kan därför vara att bli medlem eftersom medlemsavgiften endast är 100:- per år och då har man utöver detta webbinarium dessutom tillgång till årets resterande – SAMT hela nästa års – webbinarium utan kostnad om man skulle vara intresserad av flera.

Du kan bli medlem här.

Registeringslänken till detta webbinarium kommer att mailas ut till samtliga medlemmar senast en vecka innan webbinariet. (Är du medlem men har inte fått länken senast en vecka innan, kolla först din skräppostmapp, annars kontakta support@palema.org

Läs mer om förmiddagspasset här

Läs mer om eftermiddagspasset här

Pin It on Pinterest

Share This