Kalender

feb
20
tor
Medlemsmöte PALEMA Stockholm-Gotland @ Cacnerföreningen PALEMA
feb 20 kl. 16:30 – 19:00

Till medlemmarna i PALEMA Stockholm-Gotland.

Flera medlemmar har undrat varför vi inte under hösten 2019 haft några möten och träffar för stöd-/kontaktgrupperna. Det finns flera anledningen men bla så kan vi inte längre vara i RCC:s lokaler då de skall flytta och vi då inte får ha möten i deras nya lokaler. I andra halvan av november blev det klart att PALEMA kommer att hyra lokaler tillsammans med en annan patientförening och att inflyttningen nu är klar.

Därför inbjuder vi nu in till ett nystartsmöte för grupperna med patienter och anhöriga/närstående i lokalavdelningen PALEMA Stockholm-Gotland

2020-02-20 kl.16.30- 19.00

Observera dock att detta möte enbart är till för dig som är direkt eller indirekt (anhörig/närstående) drabbad.

En av de viktigaste uppgifterna för PALEMA är att erbjuda stöd och hjälp genom kontaktverksamhet med patienter och anhöriga/närstående som själva varit och är i samma situation.

På mötena tar vi upp frågor och talar med personer med samma eller liknande erfarenheter och därför är det bara patienter och anhöriga/närstående som är inbjudna.

Meningen är inte att vi skall ersätta professionen utan utgöra ett komplement till denna.

Patienter och anhöriga/närstående som är medlemmar i PALEMA, medlemmar utanför Stockholmsregionen är välkomna om de råkar vara i Stockholms området och det går också att bli medlem på plats.

Mötet är i lokalen på Nybohovsgränd 16, Liljeholmen och vi börjar med kaffe/te kl.16.30

Anmäl om du kommer i formuläret här under.

Sista anmälningsdag är måndag den 17/2

Ladda ned inbjudan som PDF

Vägbeskrivning: Gå mot Nybohovsbacken 45, och ta Nybohovshissen/bergbanan som är ca 230 m lång. Åktiden är ca 2 min och 16 sek. Nedre stationen har en mindre vänthall och nås via en gångväg ca 140 m från T-banestationen. Från plattformen i Tunnelbanan tar du rulltrappan upp och hittar gångvägen till höger från pressbyrån. När du kommer ut från bergbanan tar du vänster och vänster (går igenom gränden) och sen höger på Nybohovsgränd. Ingång till lokalen från gatan.

Välkomna!

Anmäl dig här

40 tillgängliga platser (12 anmälda hittills!)

Vill du anmäla flera personer, så är det bara att fylla i formuläret igen, en gång per person. Bekräftelsen och Anmälnings-ID skickas till den e-post adress som anges.

mar
25
ons
Temadag om alternativa och kompletterande behandlingar @ Frösundavik
mar 25 kl. 09:00 – 16:00

PALEMA’s temadag är inte bara den första hela temadagen föreningen ordnar utan också den första dagen för alla våra diagnosgrupper. En dag där vi fokuserar på vad som är evidensbaserad vård men också diskuterar experimentella och komplementära behandlingsmetoder, en diskussion våra medlemmar har efterfrågat länge.

PALEMA-diagnoserna är ”värst i klassen” när det gäller överlevnad och inte sällan är beskedet från vården att det tyvärr är för sent, det finns inget eller litet att göra. I sådana situationer söker många efter andra lösningar och hittar också andra metoder eller behandlingsalternativ.

Syftet med dagen är att ta upp några alternativ som medlemmar har erfarenhet av, höra någras historia och samtidigt föra ett samtal kring behovet av att basera svensk sjukvård på evidens. Vi hoppas på en dag med många insikter och goda diskussioner.

>>> Ladda ned programmet här (pdf)

Varmt Välkomna!

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag 2020-03-17.

Vill du anmäla flera personer, så är det bara att fylla i formuläret igen, en gång per person. Bekräftelsen och Anmälnings-ID skickas till den e-post adress som anges.

Pin It on Pinterest

Share This