Tidigare i år lanserade Immunovia eventet “Vandra jorden runt för att väcka uppmärksamhet för pankreascancer”. Nu är vi i mål!

Pancreatic Cancer Awareness Month / Världspankreascancermånaden - 2020

Målet var att gå 40075 kilometer före Världspankreasdagen den 19 november 2020. Idag har det vandrats 40247 kilometer (över 80 miljoner steg!) så nu är målet nått dagarna före WPCD!

Bra jobbat till alla som deltagit!

Läs mer nedan och se en del inlägg från de som delat med sig från sina vandringar.

Bandanas och t-shirts

Vi har kvar bandanas och t-shirts!

Vi på PALEMA fick ju ett antal bandanas och t-shirts att dela ut till er som anmält er till kampanjen.

Vi har kvar av dessa, så om någon vill ha, skicka bara ett mail till kansli@palema.org och säg om du vill ha medium eller XL på t-shirten så skickar vi dessa till dig omgående och utan kostnad! Glöm inte ange namn och adress såklart. Begränsat antal som sagt, så först till kvarn…

Immunovia walk i mål

Varför genomfördes detta?

Detta genomfördes för att väcka uppmärksamhet för pankreascancer som ju är en av de cancerformer med sämst överlevnad.

Immunovia har i många år tillsammans med World Pancreatic Cancer Coalition (WPCC) och World Pancreatic Cancer Day (Världspankreascancerdagen), deltagit i och sponsrat olika events för att väcka uppmärksamhet för pankreascancer runt hela världen – i Sverige, Storbrittanien, Spanien, Tyskland och USA – för att stötta de olika patientorganisationerna.

På grund av Coronapandemin och kraven på social distansering blev det inga gemensamma större aktiviteter i år, utan istället arrangerasde man denna virtuella vandring: “Immonovia walk”.

Pin It on Pinterest

Share This