Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

Renoveringsarbete pågår! Just nu jobbar vi med att uppdatera vår hemsida och under arbetet kan det hända att det ser lite rörigt ut, med det kommer att bli bra när det är färdigt! Vi ber om överseende – och har ni något problem med att hitta det ni söker efter, kontakta support@palema.org.

Medlemsavgift 2020 – påminnelse

av | 12 april, 2020 | Om PALEMA

I början av Mars skickades fakturorna för årets medlemsavgifter ut och dessa förföll till betalning den 9 April. Det är fortfarande ganska många som ännu inte betalt dessa och den första påminnelsen kommer att skickas ut inom någon dag.

Vi ber er som nu får dessa påminnelser att kontrollera era betalningar och betala snarast möjligt. Med vårt nya medlemssystem är det superlätt att betala direkt med kort eller swish!

Klicka bara på länken i e-posten ni får (eller som ni fått tidigare) så kommer ni till sida med instruktioner om hur ni kan betala.

Vi är mycket tacksamma för alla som vill vara medlemmar hos oss. Medlemskapet kostar bara 100 kronor per år och är viktigt för oss eftersom det gör oss starkare som ideell förening!

Om du får en påminnelse trots att du redan betalt, eller anser att du redan tidigare hade betalt (vi bytte ju system i höstas, så enstaka fel skulle kunna uppstå) – kontakta oss omgående på medlemskap@palema.org.

Har du inte fått någon faktura alls – kontakta oss även då på ovanstående adress, vi kanske har fel e-postadress till dig!

Om du inte längre vill vara medlem, går det bra att säga upp medlemskapet på den här sidan, så slipper du få fler påminnelser från oss! Där går det också bra att säga upp medlemskapet åt en anhörig som inte längre vill eller kan vara med.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Senaste nyheterna:

Precisionsmedicin ställer nya krav på cancervården

Precisionsmedicin ställer nya krav på cancervården

Precisionsmedicinerna är en revolution inom cancervården som samtidigt gör att det krävs ett nytänkande. Vid ett seminarium anordnat av Lif togs flera aspekter av detta upp: Förändrade vårdprogram, nya samarbeten, tillgång till diagnostik, delning av patientdata och ett utökat patientinflytande.

läs mer

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Pin It on Pinterest