I början av Mars skickades fakturorna för årets medlemsavgifter ut och dessa förföll till betalning den 9 April. Det är fortfarande ganska många som ännu inte betalt dessa och den första påminnelsen kommer att skickas ut inom någon dag.

Vi ber er som nu får dessa påminnelser att kontrollera era betalningar och betala snarast möjligt. Med vårt nya medlemssystem är det superlätt att betala direkt med kort eller swish!

Klicka bara på länken i e-posten ni får (eller som ni fått tidigare) så kommer ni till sida med instruktioner om hur ni kan betala.

Vi är mycket tacksamma för alla som vill vara medlemmar hos oss. Medlemskapet kostar bara 100 kronor per år och är viktigt för oss eftersom det gör oss starkare som ideell förening!

Om du får en påminnelse trots att du redan betalt, eller anser att du redan tidigare hade betalt (vi bytte ju system i höstas, så enstaka fel skulle kunna uppstå) – kontakta oss omgående på medlemskap@palema.org.

Har du inte fått någon faktura alls – kontakta oss även då på ovanstående adress, vi kanske har fel e-postadress till dig!

Om du inte längre vill vara medlem, går det bra att säga upp medlemskapet på den här sidan, så slipper du få fler påminnelser från oss! Där går det också bra att säga upp medlemskapet åt en anhörig som inte längre vill eller kan vara med.

Pin It on Pinterest

Share This