Vi presenterar nu i en serie artiklar de personer som jobbar med PALEMA och börjar med Redaktionen.

Ni har förhoppningsvis märkt att det blivit lite mer aktiviteter på hemsidan och i de sociala kanalerna på sistone, och det beror på att vi nu har en lite mer aktiv redaktion som jobbar fortlöpande med att producera artiklar.

I redaktionens arbete ingår att skriva egna artiklar och publicera dem på hemsidan, att återpublicera andras artiklar – ofta med en egen liten summering, publicera andra ändringar på hemsidan, producera nyhetsbrevet som skickas ut kvartalsvis, hålla koll på de olika sociala media-kanalerna, jobba med webbhoppen och en hel del annat smått och gott.

PALEMA’s redaktion bemannas idag av Anders Alhbin och här är en liten presentation:

Anders Alhbin

Jag har jobbat med PALEMA sedan 2016 då mitt företag fick uppdraget att bygga om föreningens hemsida. Jag har sedan dess fortlöpande jobbat med hemsidan och hjälpt till att vidareutveckla den genom åren.

 

I höstas fick vi så uppdraget att hjälpa till med att byta ut PALEMA’s hela IT-miljö med målsättningen att det dagliga arbetet skulle bli lättare för de som jobbade inom föreningen.

 

I samband med det så började jag jobba lite mer redaktionellt också och har nu under våren även fått uppdraget att fungera som föreningens redaktör.

 

På det personliga planet är jag 59 år ung, bor i Järvsö med en katt och ett gäng höns, jobbar en del i Stockholm så det blir en del resor fram och tillbaka – förutom just nu under rådande situation förstås, då jag liksom så många andra jobbar enbart hemifrån.

 

Jag har lyckan att inte ha drabbats av någon cancer, vare sig direkt eller indirekt (än i alla fall), men har stor ödmjukhet och respekt för dessa hemska sjukdomar och har ju under de år jag varit aktiv inom PALEMA sett hur de påverkar alla som drabbas. Det känns bra att få vara en del av föreningens verksamhet och att hjälpa till med att påverka för en bättre vård- och livssituation för de som är drabbade.

 

Ge gärna feedback på det jobb vi gör från redaktionens sida till redaktion@palema.org, det kan gälla synpunkter på det vi publicerar eller tips på saker som ni tror kan vara av intresse för oss att titta på.

Pin It on Pinterest

Share This