Nya produkter i vår webbshop

av | 27 maj, 2021 | Övrigt | 0 Kommentarer

Nu presenterar vi lite nya produkter i vår webbutik som ni kan köpa. Och fler kommer inom kort! Men vi börjar med en keps och en lite udda bok.

Vi har ju i många år nu sålt lite produkter i vår webbutik. Det har varit armband som en av våra medlemmar tillverkar sen har det varit lite sidenband med PALEMAs olika färger.

På senaste tid har vi också utökat med några “digitala” produkter, såsom gåvobrev i samband med begravningar, julkort och julgåva.

Men nu kommer alltså lite fler “fysiska” produkter.

Vi börjar med en snygg PALEMA-keps. Sen fortsätter vi med något så ovanligt som en rolig bok om begravningar… Denna bok diskuterade vi lite på webbinariet häromdagen och den rekommenderades varmt av vår ordförande Eva. Det är en bok som faktiskt alla skulle ha glädje av att fylla i, inte bara den som är gammal eller sjuk.

Vi kommer alldeles strax att fylla på med fler produkter, närmast en t-shirt med PALEMA loggan på samt snygga pins.

PALEMA keps

Keps

Den första produkten är en snygg, vit KEPS med PALEMAs logga på framsidan och webbadress på baksidan.

Refrängen

Bok Refrängen

En rolig bok om begravningar av Ulrika Persson och Malin Nordström

Det här är något så udda som en rolig bok om begravningar – din begravning faktiskt! Med inspirerande idéer, roliga tankar och tänkvärda råd om praktiska saker blir det en ren glädje att fundera på sitt sista kalas, hur konstigt det än låter. Som inför vilken resa som helst är halva nöjet att planera i förväg, och den här “fylla i boken” blir dessutom till stor hjälp för de som inte följer med på resan

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Vi tackar våra sponsorer för deras oumbärliga stöd!

Weekend Webbexperterna
NMV Group

Pin It on Pinterest

Share This