Den 15 juni höll vi vårt första webbinarium på PALEMA och ämnet som avhandlades var matsmältning och näringsupptag vid pankerascancer. Webbinariet var enbart öppet för medlemmar men nu kan alla som vill se det i efterhand.

Inbjuden föredragshållare var Matthias Löhr, professor och överläkare i gastroenterologi och hepatologi vid Karolinska Institutet, samt deltog även Catharina Bjuggren från Mylan AB samt Eva Backman PALEMAs ordförande. 

Det var 58 medlemmar som deltog live i webbinariet och som sedan i den efterföljande frågestunden ställde en hel del frågor som Matthias Löhr och Catharina Bjuggren svarade på.

Webbinarium

Det var första gången vi på PALEMA genomförde ett webbinarium med den här tekniken och även om det blev några små tekniska konstigheter och blev lite väl spännande när några lyckades koppla upp sig bara sekunderna innan de skulle gå “på scen” så blev resultatet ändå bra.

Vi genomförde en enkät efteråt och av 29 svar så blev genomsnittsbetyget 4,1 av 5 – så majoriteten av deltagarna uppskattade detta vilket såklart ger oss mersmak och vi kommer högst sannolikt att genomföra fler webbinarier framöver!

Betyg

Ni som ser på eftersändningen här nedan får också mycket gärna lämna era synpunkter, det ligger en enkät på den här sidan som ni gärna får fylla i efter att ni tittat på inspelningen.

Vi säger ju i slutet av sändningen att ni automatiskt kommer att dirigeras om till enkäten, men det gällde under direkständningen, så ni som ser det i efterhand få då istället använda länken här ovan.

Observera också att de åsikter som föredragshållaren ger uttryck för är hans egna och delas nödvändigtvis inte av Mylan.

Pin It on Pinterest

Share This