Det här året blev ju inte riktigt som planerat och istället för fysiska möten fick vi ställa om till digitala webbinarier. Vi vill för det första tacka våra sponsorer som gjorde detta möjligt och sedan fråga er läsare om vad ni vill se nästa år.

Tack till våra sponsorer

Först vill vi rikta ett VARMT TACK till de sponsorer som gjort våra webbinarier under året möjliga:

 

  • Roche
  • Mylan
  • Immunovia
  • RCC Stockholm-Gotland
  • Servier
Tack till våra sponsorer 2020

Vad vill ni se kommande år?

Sen vill vi självklart även tacka er som deltagit i de sammanlagt 7 webbinarierna som vi genomförde under året och extra tack till er som ställde många och intressanta frågor! Om ni missade dessa kan ni se dem i efterhand här. (OBS! Webbinariet från den 19/11 är ännu inte publicerat pga rättighetsproblem men kommer förhoppningsvis strax!)

Efter varje webbinarium har vi ju haft en liten enkät där de som deltagit kunnat sätta betyg på eventet men även ge förslag på ämnen för kommande webbinarier.

Vi håller nu på att planera nästa års webbinarier och skulle nu vilja få in ännu lite mer förslag och röster på vilka ämnen ni vill vi skall ta upp.

Vi vore därför tacksamma om ni kunde spendera några minuter på att fylla i enkäten på den här sidan. Ni svarar helt anonymt!

Tack för er medverkan och så hoppas vi på ett spännande kommande webbinarie-år 2021!

 

Du som deltagit i ett eller flera av våra webbinarium under 2020 - Sätt ett ÖVERGRIPANDE betyg från 1 - 5 stjärnor på helhetsupplevelsen med webbinarierna. (Klicka bara på den stjärna du önskar)
Exempelvis problem med ljudet, bilden eller något annat som gjort att upplevelsen försämrats (Inte tillfälligt kortvariga problem)
Flera svar möjliga
Under förutsättning att vi har intressanta ämnen - hur ofta tycker du vi skall ha webbinarier?
Välj de 5 ämnen som intresserad dig mest även om du är intresserad av flera!
Flera val är möjliga
Skriv gärna lite mer om vad du tycker om webbinarier och hur vi jobbar med dessa.

Pin It on Pinterest

Share This