Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

Vi byter gult mot grönt för levercancer

av | 22 augusti, 2019 | Levercancer, Om PALEMA

Grönt band Den vedertagna och internationellt använda färgen för levercancer är grön. Därför byter vi nu ut våra gula band och armband mot gröna. Om du har köpt gula band tidigare så hör av dig till ekonomi@palema.org så ersätter vi med nya band, gratis förstås. Vi har inte gröna armband ännu men de är på gång, så vi gör likadant med dem när de finns tillgängliga. Likaså kommer ni att se att våra broschyrer och vårt material sakta men säkert, byter gult mot grönt för levercancer.

När Palema startade, hösten 2014, fanns det information som visade att färgen som användes för levercancer var gul och den informationen finns fortfarande på vissa ställen. Vi vet nu att den internationella färgen för levercancer är grön. Vi ber naturligtvis om ursäkt för detta och korrigerar så bra vi kan.

Vi har haft lite svårigheter att hitta de ljusblå banden i samma storlek och form som de andra, så tillsvidare ser de lite annorlunda ut. Vi hoppas att ni har överseende med detta. Vi tackar för ert stöd och hjälp att sprida kunskap och uppmärksamhet om dessa sjukdomar!

Vänligen,
Palemas Styrelse

 

Tre band

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Senaste nyheterna:

Sommartider på PALEMA

Sommartider på PALEMA

Nu är sommaren här och vi hoppas att det kan bli lite avkoppling för er, både drabbade och anhöriga. Vi på kansliet och redaktionen drar ner på verksamheten under en tid, men finns tillgängliga för frågor. Det kan dock ibland dröja lite längre med svar.

läs mer
Precisionsmedicin ställer nya krav på cancervården

Precisionsmedicin ställer nya krav på cancervården

Precisionsmedicinerna är en revolution inom cancervården som samtidigt gör att det krävs ett nytänkande. Vid ett seminarium anordnat av Lif togs flera aspekter av detta upp: Förändrade vårdprogram, nya samarbeten, tillgång till diagnostik, delning av patientdata och ett utökat patientinflytande.

läs mer

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Pin It on Pinterest