Grönt bandDen vedertagna och internationellt använda färgen för levercancer är grön. Därför byter vi nu ut våra gula band och armband mot gröna. Om du har köpt gula band tidigare så hör av dig till ekonomi@palema.org så ersätter vi med nya band, gratis förstås. Vi har inte gröna armband ännu men de är på gång, så vi gör likadant med dem när de finns tillgängliga. Likaså kommer ni att se att våra broschyrer och vårt material sakta men säkert, byter gult mot grönt för levercancer.

När Palema startade, hösten 2014, fanns det information som visade att färgen som användes för levercancer var gul och den informationen finns fortfarande på vissa ställen. Vi vet nu att den internationella färgen för levercancer är grön. Vi ber naturligtvis om ursäkt för detta och korrigerar så bra vi kan.

Vi har haft lite svårigheter att hitta de ljusblå banden i samma storlek och form som de andra, så tillsvidare ser de lite annorlunda ut. Vi hoppas att ni har överseende med detta. Vi tackar för ert stöd och hjälp att sprida kunskap och uppmärksamhet om dessa sjukdomar!

Vänligen,
Palemas Styrelse

 

Tre band

Pin It on Pinterest

Share This