Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Bli medlem i PALEMA

Medlemsinfo

Här har vi samlat information som är till för dig som är medlem i föreningen. 

Bli medlem eller månadsgivare

Om du inte redan är medlem, klicka bara på knappen här under och fyll i formuläret, så är du det snart 🙂

Men du – titta först på möjligheten att bli månadsgivare hos oss för så lite som 50:- i månaden – då ingår medlemskapet!

Förmåner

Som medlem i PALEMA har du följande förmåner:

 

  • Tillgång till våra slutna Facebookgrupper där du kan diskutera med andra i samma situation som du själv är. Finns en grupp för varje diagnosgrupp samt en för anhöriga/närstående. Se länkar medan.
  • Fri tillgång till alla webbinarier som vi genomför i egen regi.
  • Tillgång till våra digitala anhörig- och närståendemöten.
  • Tillgång till kontakt- och stödgruppsmöten (kommande).
  • Veckomejl med sammanfattning av veckans nyheter (går att avbeställa).
  • Förmånen att stödja föreningen och med ditt medlemskap göra oss till en starkare förening som kan påverka mer.

Diskutera på Facebook

Vi har idag slutna Facebookgrupper som alla medlemmar kan ansöka till. Här kan man diskutera med andra inom respektive område antingen i diskussionstrådar eller privat via messenger.

Observera att ni måste ange ert medlemsnummer samt godkänna gruppens regler för att bli godkända. Info om var ni hittar ert medlemsnummer hittar ni här under.

Inloggning till MyClub

Klicka på den blå knappen för att logga in på MyClubs sidor där du kan se och uppdatera dina medlemsuppgifter samt även se dina fakturor.

MyClub loggo

OBSERVERA!

Vi använder sedan en tid medlemssystem från MyClub.

För att du skall kunna logga in i det systemet och hanterad dina uppgifter, se dina fakturor, mm, så måste du skapa ett konto hos MyClub.

Börja med att se instruktionsfilmen nedan om hur du gör detta.

Sen klickar du på den blå knappen och skapar ett konto enligt instruktionerna i filmen. Tänk på att använda den e-post adress som du är registrerad hos PALEMA med. Skulle du ha bytt e-post adress sedan du registrerade dig och inte längre har tillgång till den gamla, måste du kontakta medlemskap@palema.org och be att vi uppdaterar innan du kan skapa ditt konto.

Har ni några problem med processen, kontakta support@palema.org så hjälper vi till så fort vi kan!

Var hittar jag mitt medlemsnummer?

Vi ber ibland er som är medlemmar om ert medlemsnummer, exempelvis när ni begär tillträde till någon av våra slutna Facebook-grupper eller anmäler er till något event. Så var hittar ni då ert medlemsnummer?

På fakturan

Ni hittar detta på den faktura som ni fick när ni betalade er senaste medlemsavgift. (Se bild nedan) Nu kanske ni inte laddade ner eller skrev ut fakturan utan bara betalade direkt från skärmen, samt har ni kanske kastat det mail ni då fick med länkarna till fakturan, så vad gör ni då?

Medlemsnummer på faktura

På medlemskortet

Ni hittar det även på ert medlemskort som ni ska ha fått till er e-post adress när ni betalat årsavgiften. (Har ni inte fått något medlemskort, kontakta medlemskap@palema.org så fixar vi det!)

I ert MyClub konto

Om ni inte redan gjort det, så kan ni skapa ett konto till MyClub, som är vårt medlemssystem, och alla instruktioner om hur ni gör det och länkar dit hittar ni här ovanför. Väl inloggade i medlemssystemet så ser ni ert medlemsnummer under “mina uppgifter”.

Fråga oss

Men om ni inte kan hitta medlemskortet, fakturan, mailen som ni fick då eller om ni inte får detta med inloggningen till medlemssystemet att fungera, kontakta medlemskap@palema.org, så tar vi fram det åt er.

Men försök gärna själva först! 🙂

Uppsägning av medlemskap

Om du vill säga upp ditt – eller en anhörigs – medlemskap innan medlemstiden går ut, kan du fylla i formuläret här under, så kommer vi att hantera detta snarast möjligt.

Vi uppskattar våra medlemmar och försöker alltid utvecklas så kom gärna med synpunkter på hur vi kan förbättra föreningen under “övrig information”.

E-post, nej tack

Vi kommunicerar med våra medlemmar huvudsakligen via e-post, vilket betyder att ni kan få mail om publicerade nyheter och nyhetsbrev, evenemang och annat som vi bedömer kunna vara intressant.

Om ni INTE önskar får detta via e-post, så fyll i formuläret nedan så tar vi bort er från dessa utskickslistor och det enda ni då kommer att få är viktig information såsom exempelvis information och kallelse till årsmöte samt den årliga fakturan.

Observera också att det kan ta någon dag innan denna ändring slår igenom.

Observera att du måste ange den e-post adress som du är registrerad i medlemssystemet MyClub med.

 

Uppsägning månadsgivare

Om du som är månadsgivare hos oss på PALEMA önskar avsluta det avtalet, bara fyll i formuläret här under.
Ange om ni vill avsluta snarast möjligt eller vid ett visst datum.

Observera

Detta formulär under används bara om du är MÅNADSGIVARE hos PALEMA och betalar en avgift varje månad. Om du är “vanlig” medlem, använder du formuläret “Uppsägning av medlemskap” högre upp på den här sidan.

Uppsägning månadsgivare
Härmed önskar jag säga upp mitt månadsgivar-avtal med PALEMA.
Ange den e-post adress som du är registrerad i medlemssystemet med.
Ange personnummer i formatet YYYYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer för att kunna matcha dina uppgifter hos bankgirot.
Om du inte kan ditt medlemsnummer kan du se var du hittar det här. Du kan även lämna detta fält tomt.
Om du avslutar ditt månadsgivaravtal före den 1 oktober så avslutas ditt medlemskap kommande årsskifte. Om du säger upp det efter den 1 oktober förblir du medlem även efterföljande år. Du kan självklart återgå till att bli en "vanlig" medlem efter att du avslutat ett månadsgivaravtal genom att svara "ja" här ovan. Då får du en vanlig medlemsfaktura när det blir dags att betala nästa gång.
Om du gör uppsägningen åt en anhörig/närstående, ange då gärna det. Du måste dock fylla i dennes namn och personnummer, men kan i så fall använda din egen e-post om du så önskar.

 

Pin It on Pinterest