Webbshop

Stötta oss

Var med och stötta, hedra, sprida kunskap och uppmärksamma de cancerformer PALEMA kämpar mot! Gör det genom att sätta på dig ett sidenband eller ett armband. Se nedan vad du kan välja på i vår webbshop:

Betalas på Bankgiro-nummer: 588-5785 eller via swish: 123-338 01 85.

På grund av semester (13 juni – 8 juli) så kommer Palema inte kunna leverera några varor från webbshoppen. Vi ber om överseende om detta och med eventuella förseningar på svar på inkomna mejl och försenade leveranser.

Sidenband - Pris 20kr/st

 

  • - Lila sidenband (pankreascancer)
  • - Gult sidenband (levercancer)
  • - Stålblått sidenband (magsäcks- & matstrupscancer)

 

Armband med text - Pris: 100 kr/st

 

Vi har även ett fint armband som en av våra medlemmar har gjort som stöd till oss.
Det finns i 3 färger och med 2 olika texter: "Palema" eller "Fight Palema".

 

OBSERVERA att du måste betala in totala beloppet för det du beställt till vårt bankgiro-nummer: 588-5785, eller via swish 123-338 01 85 innan vi kan skicka produkterna.
0,00 Kr
PALEMA lagrar ovanstående uppgifter som du lämnar för att kunna administrera din beställning. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom föreningen och inte lämnas vidare till någon annan part förutom eventuella personer eller företag där det behövs för att kunna hantera och leverera din beställning, samt de du eventuellt ger oss tillstånd att lämna vidare uppgifterna till. Uppgifterna kommer att behandlas i enlighet med föreningens integritetspolicy här.

Här kan du läsa mer om hur de pengar vi tjänar på att sälja dessa produkter används.