PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Webbshop - Photo by Mike Petrucci
  1. Home
  2.  » Webbshop

Webbshop

Stöd oss och sprid vårt namn

Var med och stötta, hedra, sprida kunskap och uppmärksamma de cancerdiagnoser PALEMA kämpar mot! Gör det genom att sätta på dig en keps, ett sidenband eller ett armband. Köp ett julkort, en bok eller någon annan produkt.

Se nedan vad du kan välja på i vår webbshop.

 

Stöd till PALEMA

Nedanstående produkter säljs inte av oss på PALEMA utan av externa butiker som dock låter en del av vinsten gå till oss på PALEMA. Om ni köper någon av dessa produkter, så hjälper ni alltså till att stödja oss på PALEMA!

Merry Berry

Merry-Berry

1 625 kr

I detta hänge sitter tre cabochonslipade stenar. En dumortierit (blå som symboliserar blåbäret), en jaspis (röd som symboliserar lingonet) och en karneol (orange som symboliserar hjortronet). Dumortieriten och Jaspisen hittar man i norden men karneolen är en sten som vi inte har plockat här. Hänget är tillverkad i sterlingsilver 925, storleken på själva stenarna alla tre tillsammans är 3 cm, bredden är ca 1 cm och kedjans längd är 42 cm.

KÖP HÄR

Butik: Smycken med mening

Detta är en butik som säljer smycken där de låter en del av vinsten gå till att stödja landsbygden och samtidigt bidra till ett gott ändamål. I det här fallet låter de 10% av produktens pris gå till PALEMA! Smycket är designat av PALEMAs medlem – tillika regionansvarig för PALEMA NORR – Lotta Fjällborg.

Här kan du läsa mer om hur de pengar vi tjänar på att sälja dessa produkter används.

Teknisk support för webbshoppen: support@palema.org

Pin It on Pinterest