Ge en gåva – stöd patientföreningen

 

Ge en gåva

Cancerföreningen PALEMA är en patientförening för personer som har drabbats av cancer i pankreas (bukspottkörteln), levern, magsäcken och/eller matstrupen. Din gåva är en mycket viktig del i vår verksamhet.

PALEMA är en ideell, religiöst och partipolitiskt obunden förening. De som engagerat sig i verksamheten arbetar helt på ideell grund, dvs utan ekonomisk ersättning.

För att kunna påverka till bättre vård- och livssituation för drabbade behöver vi dock pengar. Vi är helt beroende av bidrag och är mycket tacksamma om du vill stödja vår verksamhet! Ge gärna ett gåva – stort som litet, allt är lika välkommet.

Fyll i formuläret nedan – gäller det en minnesgåva i samband med begravning klickar ni i detta val och får då även fylla i detaljer om tid och plats för denna. Om ni önskar skänka en gåva helt anonymt, går det såklart utmärkt. Betala då bara in en valfri summa till bankgiro: 588-5785 eller swish nummer: 123-338 01 85.

* = Obligatorisk uppgift.

Belopp i svenska kronor
PALEMA lagrar ovanstående uppgifter som du lämnar för att kunna administrera din gåva. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom föreningen och inte lämnas vidare till någon annan part förutom de du ger oss tillstånd att lämna vidare till, såsom exempelvis begravningsbyrå eller annan som tar emot gåvobrev eller liknande. Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss (meddelande via Kontakta Oss-sidan går bra), få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Läs mer om GDPR här.