PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Ge en minnesgåva

Vill du skänka en minnesgåva i samband med begravning – eller för annat tillfälle?

Välj “Minnesgåva med gåvobrev – automatisk hantering” så får du direkt efter beställningen och betalningen via vår webbshop gåvobrevet skickat till dig i PDF-format som du då sedan kan skriva ut själv, eller skicka vidare till annan valfri e-post adress. Vill du kan du även välja att det ska skickas med fysisk post från oss på PALEMA om det är mer än 10 dagar till önskad leverans .

Välj “Minnesgåva med gåvobrev – manuell hantering” så skapar vi manuellt gåvobrevet till dig och skickar via e-post eller vanlig post enligt önskemål. Du betalar då manuellt in önskat belopp till oss och fyller sedan i ett formulär med nödvändiga uppgifter. Detta tar dock längre tid, minst 7 respektive 14 dagar beroende på leveransval.

 

Minnesgåva med gåvobrev – automatisk hantering

REKOMMENDERAS

Med denna tjänst kan du beställa och betala din minnesgåva via vår webbshop och direkt med vändande e-post få ett gåvobrev i PDF-format som du då själv kan skriva ut eller mejla vidare till någon annan. Vill du kan du även välja att det ska skickas med fysisk post från oss på PALEMA om det är mer än 10 dagar till önskad senaste leveransdatum.

Minnesgåva med gåvobrev – manuell hantering

Denna tjänst är för dig som inte är så bekväm med att beställa och betala via vår webbshop utan föredrar att bara betala in till vårt bankgiro eller swishkonto. Ni måste dock fylla i en del information till gåvobrevet och hur det ska levereras. Hanteringstiden är också något längre än för den automatiska tjänsten (Minst 7 dagar för leverans via e-post och 14 dagar för leverans via vanlig post.)

Behöver du hjälp?

Kontakta vårt kansli!

E-post: kansli@palema.org

Telefon: 010/146 51 10

Telefontid helgfria vardagar 08.00 – 11.00
Övriga tider lämna meddelande så ringer vi upp så fort vi hinner.

Pin It on Pinterest