PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

 1. Home
 2.  » 
 3. HomeStöd Cancerföreningen Palema
 4.  » 
 5. HomeFör privatpersoner
 6.  » 
 7. HomeGe en minnesgåva
 8.  » Minnesgåva med gåvobrev – manuell hantering

Minnesgåva med gåvobrev – manuell hantering

Vill du skänka en minnesgåva i samband med begravning – eller för annat tillfälle?

Följ instruktionerna nedan, så skapar vi manuellt gåvobrevet till dig och skickar via e-post eller vanlig post enligt önskemål. Obervera att det tar minst 7 respektive 14 dagar beroende på leveransval.

Du kan istället välja tjänsten “Minnesgåva med gåvobrev – automatisk hantering” så får du direkt efter beställningen gåvobrevet skickat till dig i PDF-format som du då sedan kan skriva ut själv, eller skicka vidare till annan valfri e-post adress. Vill du kan du även välja att det ska skickas med fysisk post från oss på PALEMA om det är mer än 10 dagar till önskad leverans. Den automatiska tjänsten hittar du HÄR.

 

OBS!

Denna manuella funktion är till för er som inte vill använda vår automatiska funktion för gåvobrev som finns i vår webbshop. Ni kanske inte är vana eller vill betala saker via nätet? Eller så föredrar ni att betala in manuellt till ett konto.

Men annars rekommenderar vi att ni använder den automatiska funktionen istället, då kan ni få ert gåvobrev med e-post direkt efter att ni lagt beställningen, alternativt kan vi skicka det med vanlig post. Den hittar ni HÄR.

Om ni använder denna manuella funktion, behöver vi också lite mer tid på oss att handlägga det hela. Minst 7 dagar för leverans via e-post och 14 dagar för leverans via vanlig post.

Frågor?

Maila till kansli@palema.org eller ring 010 / 146 51 10
(telefontid 08-11 eller lämna meddelande så ringer vi upp).

Minnesgåva med gåvobrev – manuell hantering

Gör så här:

 1. Betala in önskat belopp till vårt bankgiro 588-5785 eller vårt swish nummer: 123-338 01 85.
  Viktigt: Ange “Minnesgåva från” + ert namn.
 2. När inbetalningen är gjort – fyll i formuläret nedan och skicka in det.
Ange belopp med enbart siffror (Minsta belopp 100 kronor)
Enbart siffror (Om vi skulle behöva stämma av något)
(Då kommer du inte att få någon bekräftelse)

Uppgifter till gåvobrevet

OBS! Inga specialtecken, ikoner, smileys eller liknande!

OBSERVERA! För att hinna med denna manuella hantering, måste vi ha beställningen senast 7 dagar i förväg om det ska levereras via e-post respektive 14 dagar före om det ska levereras via vanlig post. Om ni behöver det snabbare än så får ni beställa via tjänsten Minnesgåva med gåvobrev från webbshoppen HÄR. Då kan ni få gåvobrev till er e-post automatiskt direkt efter beställningen. (Alternativt kontakta vårt Kansli för rådgivning 010/146 51 10.)
Valfritt
Valfritt
PALEMA lagrar ovanstående uppgifter som du lämnar för att kunna administrera din beställning. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom föreningen och inte lämnas vidare till någon annan part förutom de du ger oss tillstånd att lämna vidare till. Uppgifterna kommer att behandlas i enlighet med föreningens integritetspolicy här.

Pin It on Pinterest