PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Bli medlem i PALEMA

Bli medlem

Du är varmt välkommen att bli medlem i patientföreningen PALEMA. Ett medlemskap kostar 150 kronor per år. Medlemskapet är personligt. Däremot kan man bli familjemedlem och ett familjemedlemskap kostar 250 kronor per år oavsett hur många familjemedlemmar man är. Familjemedlem kan man bli om man är boende på samma adress.

Ditt medlemskap är viktigt för oss eftersom det gör oss starkare som ideell förening!

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på “Registrera”, efter det får du möjlighet att direkt hämta din faktura. Det som erbjuds idag är betalning via faktura, direktbetalning till bank eller Swish.

 

Innan du ansöker om medlemskap...

Du vet väl att om du blir MÅNADSGIVARE så ingår medlemskapet för så länge du är aktiv givare och året ut från det du slutar. Du kan anmäla dig för så lite som 50:- per månad! Då får du dessutom statusen PALEMAVän! Du kan ansöka om att bli månadsgivare HÄR.

Medlemsansökan

Dina personuppgifter kommer endast användas för att PALEMA ska kunna kommunicera med dig. De kommer aldrig att ges till externa företag/organisationer för marknadsföring, reklamutskick eller för andra kommersiella ändamål.

OBS! När vi skickar ut en faktura från PALEMA, t.ex. när du får en faktura på medlemsavgiften, använder vi oss av företaget MyClub som sköter denna hantering. De använder en e-post adress som heter noreply@myclub.se.

Avgiften är 150 kronor för enskild medlem och 250 kronor för ett familjemedlemskap oavsett hur många familjemedlemmar man är (boende på samma adress).

Ni kan anmäla familjemedlemmar direkt i samma formulär nedan och då får ni en gemensam faktura såväl nu som i framtiden.

Medlemskap gäller kalenderårs-vis och fram till årsmötet som normalt hålls under februari månad. Det vill säga det år du ansöker plus ca 3 månader till. Blir du medlem efter den 1/10 gäller medlemskapet även efterföljande år.

Vi fakturera normalt i februari med 30 dagars betalningsvillkor. Fält märkta med * är obligatoriska uppgifter!

PALEMA regionala avdelningar
Regioner

Pin It on Pinterest