Regionala avdelningar

Stödgrupper och aktiviteter

PALEMA har idag 2 regionala avdelningar i Sverige som varje år arrangerar stödgruppsmöten och intressanta aktiviteter. Regionala avdelningarna har också som mål att påverka och skapa opinion i lokala frågor som rör vår patientgrupp.

Som PALEMA-medlem behöver du göra ett aktivt val för att ansluta dig till en regional avdelning. Om du inte redan är ansluten gör du det enkelt och smidigt genom att skicka ett mail till regional avdelningens e-postadress. Du finner kontaktuppgifter på respektive regional avdelnings hemsida. Du finner regional avdelningarna nedan och i högermenyn. Se gärna också filmen som beskriver hur vi jobbar med stödgrupper.

Vi söker fler engagerade patienter som vill vara med och bilda fler regionala avdelningar runt om i Sverige. Sänd ett mail till info@palema.org så kontaktar vi dig och berättar mer om hur det fungerar. Nedan finner du regionala avdelningar som vi aktivt letar engagerade patienter som vill hjälpa till.

  • (PALEMA SydÖst)
  • (PALEMA Uppsala-Örebro)
  • (PALEMA Norr)

Info om stödgrupper

Kommande aktiviteter

okt
14
mån
16:30 Styrelsemöte den 14/10 @ I RCC Stockholm/Gotlands lokaler
Styrelsemöte den 14/10 @ I RCC Stockholm/Gotlands lokaler
okt 14 kl. 16:30 – 19:00
Är du medlem, är du också välkommen att delta på styrelsemötet. Vi behöver fler som engagerar sig och hjälper till eller kommer med ideer! Välkommen!    
nov
21
tor
15:00 Världspankreascancerdagen 2019
Världspankreascancerdagen 2019
nov 21 kl. 15:00 – 20:00
Världspankreascancerdagen är en internationell manifestation mot pankreascancer och för mer forskning. I år kommer PALEMA att arrangera seminarier och annonsera för att sätta fokus på utmaningarna med pankreascancer. Här finns programmet och mer information. http://www.worldpancreaticcancerday.org/

PALEMA på Facebook – öppen sida

PALEMA på Facebook – slutna grupper

För er som behöver stöd eller bara diskutera finns det även ett par slutna grupper:

PALEMA - Pankreas
PALEMA - Magsäck Matstrupe
PALEMA - Lever Galla