Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Springer för PALEMA
  1. Home
  2.  » Insamling

Insamling

Insamlingar till PALEMA

Då vi regelbundet får förfrågningar om att hantera insamlingar till PALEMA, så erbjuder vi  nu möjligheten att skapa en egen insamling på vår hemsida med valfri text och bilder där vi också administrerar det hela via vår gåvofunktion i webbshoppen.

Observera att sidan kan anpassas efter önskemål. Fyll i formuläret här under för att ansöka om en egen sida komplett med insamling till förmån för PALEMA. Det är helt kostnadsfritt att få en sådan sida uppsatt.

Här under är en lista över de insamlingar som är aktuella idag, samt även tidigare insamlingar som man fortfarfande kan stödja med en gåva. En insamlingssida får ligga kvar så länge som önskas i minst ett år.

Dela lätt på sociala media

När sidan sedan är publicerad är det lätt att dela den på sociala media för att på så sätt sprida insamlingen. Ni skriver bara ett inlägg och lägger in länken till insamlingssidan så visas den där med den huvudbild ni valt. Se exempel här:

Aktuella insamlingar

Inga aktuella insamlingar just nu.

Ansök om insamlingssida

Här kan ni ansöka om en egen sida med en insamling till förmån för PALEMA.

Fyll i formuläret nedan med all efterfrågade information, ni kommer att behöva förbereda en del först, såsom att skapa ett dokument (helst i word-format) med den text ni önskar ha på sidan, samla ihop bilder som ni önskar visa på sidan, samt om ni vill ha viss bild-text till varje bild även ett dokument som beskriver detta.

Titta gärna på  aktiva och tidigare insamlingssidor om ni vill få tips och ideér hur man kan göra. Vi kan vara ganska flexibla med vad ni vill ha på er sida.

Det är helt kostnadsfritt att få en insamlings-sida med insamling till PALEMA uppsatt här hos oss.

Handläggningstiden från ansökan till färdig sida kan ta 1-2 veckor beroende på arbetsbelastning. Är det brådskande och ni önskar få upp sidan till ett visst datum, ange det under “annan information” i formuläret nedan.

Har ni frågor innan ni ansöker, kontakta kansli@palema.org

Detta blir själva rubriken och namnet på sidan. Exempelvis "Spring för PALEMA"
Beskriv lite kort vad det är ni vill göra, detta är för PALEMAs information.
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp dokument med text att publicera på sidan. Rekommenderar word-format. Vänligen granska stavning, grammatik, styckeuppdelning, etc, innan ni skickar det.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Ladda upp bilder till galleriet i .jpg, .jpeg eller .png format av bra kvalitet och tillräckligt stora. Vill ni inte ha något galleri, ladda bara upp en bild som då blir sidans huvudbild.
Ange den bild (filnamn) som skall vara huvudbilden längst upp på sidan samt som även delas i sociala media, visas i sökresultat, etc.
Om detta önskas, vänligen ladda upp ett dokument där ni specificerar bild (filnamn) - text. Om detta ej väljs får varje bild en beskrivning som är samma som insamlingens namn.
Om detta önskas, kopplar vi på möjligheten att lämna kommentarer längst ned på sidan. Vi granskar dessa manuellt innan de publiceras.
Om vi behöver stämma av något med er direkt
Denna tjänst är enbart för betalande medlemmar.
PALEMA lagrar ovanstående uppgifter som du lämnar för att kunna administrera telefonkontakterna. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom föreningen och inte lämnas vidare till någon annan part förutom de du ger oss tillstånd att lämna vidare till. Uppgifterna kommer att behandlas i enlighet med föreningens integritetspolicy här.

Tidigare insamlingar

Sam David vasalopp

Vasaloppet för PALEMA

Förra året deltog jag i Tough Viking – som är ett hinderbanelopp – i Göteborg för att samla in pengar till PALEMA och i år är det dags att köra ett Vasalopp. Jag kommer att köra öppet spår den 25 februari.

Tough Viking

Milous födelsedagsinsamling till förmån för PALEMA

I samband med min födelsedag den 14 september ber jag om bidrag till Cancerföreningen PALEMA, som kämpar för att ALLA cancerpatienter ska få likvärdig vård oavsett diagnos, vilket tyvärr inte är fallet i Sverige idag.

Tough Viking

Mariannes swimrun för PALEMA

Marianne Kinnunen kommer att delta i ett flertal så kallade swimruns i sommar som hon gör för att orka med att hantera sin cancersjukdom. Hon samlar samtidigt in pengar till PALEMA.

Tough Viking

Tough Viking för PALEMA

Sam David kommer  deltog i Tough Viking som är ett hinderbanelopp, den 22 april i Slottskogen i Göteborg. Loppet gjorde han främst för sin mamma, som är den starkaste kämpen han vet, men också för PALEMAS viktiga arbete.

Pommas insamling

Pommas insamling

Välkommen till min insamling till förmån för Cancerföreningen PALEMA

100 000 steg för PALEMA

350 000 steg för PALEMA

Den 6 juni går Ulla, Carola, Malin
Pia, Annika, Maria tillsammans 350 000 steg för att samla in pengar till PALEMA. 

De kommer gå från Hofors till Sandviken.

100 000 steg för PALEMA

100 000 steg för PALEMA

I December 2020 gick Niklas Lindblad Hegenius kollega och nära vän bort i bukspottskörtelcancer. I pandemitider så kommer han inte kunna gå på hennes begravning men vill få ett avslut på sin egen sorg. Hon kämpade och det tänker även han göra.

På hennes födelsedag den 13 april kommer han därför att gå 100 000 steg i Malmö för PALEMA.

 

Pin It on Pinterest