PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Know it. Fight it. End it. Wage Hope.

av | 9 september, 2016 | Övrigt

Det är slagorden som PurpleStrides lever efter! PurpleStrides är en del av ”Pancreatic Action Network” i USA och är ett av sätten som organisationen samlar in pengar till forskning men också sprider information och skapar stöd for drabbade och anhöriga. I år håller dom i över 50 olika ”PurpleStrides”-evanemang i olika delar av landet. Dessa är allt från mindre ”walks” till större springlopp som är på tid. Idén är då att individer och lag gör insamlingar under deras träning och inför loppet och dessa pengar går sedan till ”Pancreatic Action Network”.

purple_strides_1

Vår mamma/dotter/syster/vän, Fia, blev diagnoserad med pancreascancer hösten 2014. Vi är en familj som lever på två kontinenter, vilket har gjort vår resa ännu lite jobbigare. Yngsta systern, Malin, bor kvar i USA medan mellan systern, Kristina, flyttade tillbaka till Sverige för att hjälpa till. Efter att ha bott i USA i många år där insamling till välgörande ändamål sker mycket mer utbrett och är väldigt vanligt, var det naturligt att börja leta efter ett sätt att hjälpa till och också känna gemenskap med andra drabbade. Malin anmälde sig därför till PurpleStides tillsammans med hennes man, Kevin, och två små barn, Emma och Elin.

Malin & Co började träna för vad som skulle bli Malins första springlopp. Dom var anmälda till ett lopp i Brooklyn, NY, på våren 2015 och laget hette “Fighting4Fia”. Tyvärr blev Fia sämre och hon gick bort i mars 2015. Fruktansvärt tungt och det blev inget lopp när det var planerat. Men Malin ville inte ge upp! Hon ville springa detta lopp för Fia eftersom Fia själv inte kunde. Hon kontaktade organisationen som var väldigt hjälpsamma och ändrade anmälan till Meriden, CT i mitten på juni. Detta innebar en möjlighet för flera i familjen att också vara med, eftersom det nu skulle bli under sommarlovet.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Pin It on Pinterest