Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Grete Bernhardsson, ny i PALEMAs styrelse

av | 29 april, 2019 | Om PALEMA

Jag heter Grete Bernhardsson, är 36 år, gift och mamma till 6 barn.

Jag drabbades 2015 av cancer i bukspottkörteln, genomgick operation januari 2016. Sedan dess tyder ingenting på att cancern ska komma tillbaka . Så även om jag är drabbad av konsekvenserna av en stor bukoperation och avsaknad av en del av min bukspottkörtel, så är jag idag att betrakta som frisk.

Jag har valt att engagera mig i PALEMA dels för att jag själv saknade relevant stöd och information för mig och min familj när jag blev sjuk, dels för att jag tror att min erfarenhet och historia kan vara till hjälp för andra. Jag brinner för tanken att den som blir drabbad aldrig ska behöva känna sig ensam och inte lyssnad på. Genom att verka för PALEMA så hoppas jag kunna möjliggöra för drabbade att möta andra med samma erfarenhet.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Pin It on Pinterest