PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Corona-information på PALEMA’s hemsida

av | 30 mars, 2020 | Cancer generellt, Övrigt

Många är oroliga för Corona-viruset och hur det kommer att drabba dem, speciellt de som tillhör någon riskgrupp dit de med cancer hör. 

Informationsflödet är massivt och man kan läsa diverse goda råd och fakta på många olika ställen, inte minst i Facebook-flödet.

Det svåra är bara att veta vad som är bra eller mindre bra råd eftersom de flesta som skriver gör det med en självsäker ton och hävdar att de är experter på detta. Förmodligen är det så att det inte finns så många som verkligen är experter på just Corona-viruset och dess påverkan på oss ännu eftersom det är så pass nytt, men det finns såklart många som är bra på virussjukdomar i allmänhet och förhoppningsvis börjar man lära sig mer och mer om just detta virus.

Men det är ju många som gärna vill ha så mycket information som möjligt och av den anledningen försöker vi på PALEMA hålla koll på sådana fakta som i första hand berör de som är drabbade av cancer generellt och någon av “våra” cancersorter i synnerhet. Vi försöker säkerställa att den information vi delar vidare kommer från någorlunda välkända källor, såsom de stora cancerorganisationerna, av oss kända forskare och läkare eller liknande.

Vi har just nu på PALEMA’s startsida en ruta som heter “Corona-information” där vi försöker samla länkar till information som vi tror kan vara av intresse för vår målgrupp. Vi uppdaterar denna fortlöpande.

Om ni ser någon information som ni tror kan vara till glädje för övriga PALEMA-medlemmar och läsare av hemsida, skicka gärna en länk till detta till redaktion@palema.org så tittar vi på det och lägger upp det om vi bedömer det vara intressant och komma från en trovärdig källa.

Av samma anledning ber vi er vara restriktiva med vad ni delar i Facebook-gruppena, stäm gärna av med oss först.

PALEMA’s redaktion

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Pin It on Pinterest