PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Möt PALEMAs organisation – IT support

av | 24 juli, 2020 | Om PALEMA

Vi presenterar nu i en serie artiklar de personer som jobbar med PALEMA och här kommer en presentation av IT-supporten.

Alla organisationer behöver ha en väl fungerande IT-struktur för att underlätta sitt arbete. Under hösten 2019 bytte PALEMA ut större delen av sin IT-miljö till en ny som skulle göra det dagliga arbetet lättare. Det projektet drevs av Henrik Fors och utfördes till största delen av Anders Alhbin. Dessa båda innehar nu också rollerna som IT-support för den nya miljön.

IT-supporten stödjer PALEMA med de olika systemen som används för E-post, kalendrar, lagring, videohantering, online möten och webbinarier (extra viktigt dessa dagar…), hemsidan med webbshoppen, medlemssystem, bokföring och övrigt som behövs.

Den mesta supporten är inom organisationen, men IT-supporten sköter även om frågor som eventuellt uppkommer från externa besökare på hemsidan och webbshoppen.

Här kommer en liten presentation av Henrik Fors.
(Anders Alhbin har ju redan presenterats i artikeln om Redaktionen eftersom han även jobbar där.)

Henrik Fors

Anders Alhbin

Jag började engagera mig i PALEMA hösten 2014 efter det att nära släktingar hade drabbats av Magsäckscancer. Jag fick följa den resan och kände att vårdapparaten inte fungerade fullt ut. Min upplevelse var att – “man måste vara frisk för att vara sjuk”.

 

Jag har sedan dess hjälp PALEMA med att bygga upp en struktur för verksamheten, hemsidan och med projektutvecklingen av PALEMAs hela IT-miljö tillsammans med Anders Alhbin.

 

Jag har sedan 1993 drivit olika företag med inriktning på förändringsarbete, kommunikation, event och IT-stöd.

 

Min roll i PALEMA är fortsätta att stödja föreningen med den löpande IT-supporten och projektleda olika typer av projekt som bidrar till att PALEMA kan förverkliga sin vision och ta fram bra verktyg som kan fungera som stöd för de drabbade patienterna.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Pin It on Pinterest