Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

010 / 146 51 10

Nu kör vi igång Twitter och Instagram

av | 30 september, 2020 | Om PALEMA

Nu jobbar vi för att synas mer och startar därför upp fler sociala kanaler. Vi börjar med Twitter och Instagram. Följ oss gärna där också!

Vi lever i en värld där informationen flödar i många olika kanaler. Olika sociala kanaler såsom exempelvis Facebook är viktiga verktyg för att synas och höras i dagens mediabrus, men vi vill synas och höras ännu mer och därför startar vi nu upp ytterligare sociala-media kanaler.

Twitter och Instagram är först ut då de har många följare i olika ålders- och intressegrupper.

PALEMA ska ju bland annat bedriva informationsverksamhet om cancersjukdomarna och dess följder, informera och påverka beslutsfattare i syfte att uppnå hög prioritet för dessa sjukdomars förebyggande, bekämpande och mildrande samt även anskaffa ekonomiska medel i syfte att främja forskning, utveckling och utbildning som ligger i linje med föreningens ändamål.

För att ha en chans att uppnå detta måste vi synas och höras i debatten och med de nya kanalerna hoppas vi nå nya målgrupper som kanske inte uppmärksammar oss annars.

Om ni har konton idag på Twitter och/eller Instagram, följ oss hemskt gärna där också och hjälp oss i vår mission att synas mer genom att dela våra artiklar och filmer med de som följer er där. Detta gäller såklart på Facebook också – men där då bara i den öppna Facebook-sidan, då det som finns i de slutna grupperna ju inte går att dela utanför dessa.

På Twitter och Instagram är dock allt vi skriver där öppen information och vi kommer bland annat att dela våra artiklar där också på samma sätt som vi idag gör på Facebook.

Vi ses i de nya kanalerna 🙂

 

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Fler nyheter:

Pressträff 230601
Cancer generellt

Första steg mot en förändrad sjukvård

Den 1 juni höll sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson, energi- och näringsminister samt vice statsminister Ebba Busch och Carina Ståhl Herrstedt, ledamot socialutskottet, en pressträff om hur man tänker sig förändra svensk sjukvård.

Om PALEMA, Övrigt

Mariannes swimrun för PALEMA

Marianne är en av PALEMAs medlemmar som drabbats av Pankreascancer och som för att orka med kampen mot sjukdomen aktiverar sig med bland annat swimruns. Nu i sommar ska hon delta i två sådana.

Vi tackar våra sponsorer för deras oumbärliga stöd!

Weekend Webbexperterna
NMV Group
Wavebox
Jurio partner

Pin It on Pinterest