Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Gott Nytt År 2022

av | 31 december, 2021 | Om PALEMA

Ett riktigt Gott Nytt År 2022 önskar vi alla våra medlemmar och övriga följare.

Låt oss hoppas att det här blir året då Corona-pandemin om inte försvinner så i alla fall minskar rejält och övergår till en mer normal säsongsinfluensa.

Låt oss också hoppas att det är året då de av er som är drabbade av någon av våra cancerdiagnoser får en förbättring i er sjukdom, kanske en övergång till en kronisk cancer eller i bästa fall en minskning.

Låt oss vidare hoppas att det är året då någon av de som jobbar inom forskning upptäcker nya framgångsrika metoder att bromsa eller i allra bästa fall bota cancern!

Gott Nytt År 2022

Om vi summerar året som gått så kan vi konstatera att vi som förening vuxit en hel del, inte bara i antalet medlemmar men även i vad vi gör och hur vi uppmärksammas. Men låt oss för den sakens skull inte slå oss till ro, utan sikta på att PALEMA växer ytterligare som förening för att vi på så sätt ska kunna påverka våra medlemmars situation till det bättre – nu och i framtiden – ännu mer än vad vi gör idag!

Eva Backman

Det är många personer som jobbar ideellt för PALEMA, inom styrelsen, AU, regionerna, och en hel del så kallade aktiva medlemmar – och alla är oerhört viktiga och nödvändiga för vår verksamhet –  men jag tror ingen jobbar så hårt och så mycket som vår ordförande Eva Backman! Vi som jobbar inom PALEMAs redaktion ser detta dagligen och skulle därför från vårt håll vilja tacka henne extra mycket för allt det arbete hon – helt ideellt – lägger ner, såväl dagar som kvällar och helger. Och vi är övertygade om att alla andra som jobbar inom PALEMA instämmer i detta.