PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Nu är vi över 1000 medlemmar

av | 12 januari, 2023 | Om PALEMA

Vi hade ju som målsättning att bli ettusen medlemmar under 2022, vi lyckades nästan. Den 2 januari 2023 kom medlem nummer 1000. Men det är såklart med blandade känslor vi växer.
De flesta föreningar firar nog när de uppnår vissa milstolpar i sin verksamhet men det känner inte vi riktigt att vi kan göra. För varje ny medlem betyder ju troligen att någon har drabbats av en av våra cancerdiagnoser. Antingen medlemmen själv, eller en närstående. Ett fåtal blir förvisso medlemmar som stödjande eller så tillhör de professionen.

Men vi vill ändå uppmärksamma det. Vi lever ju tyvärr i den verkligheten att våra cancerdiagnoser finns och att folk drabbas av dem. Då är det viktigt att vi är en stark förening som kan arbeta för de drabbades intressen, hjälpa dem i deras situation samt arbeta för en bättre framtid. Att då vara många medlemmar är viktigt, för ju fler vi är, ju mer kan vi höras och påverka!

1000 medlemmar
Så även om vi inte firar det så är det ändå en milstolpe för oss som förening och vi hoppas såklart kunna växa ännu mera för att på så sätt kunna arbeta ännu mer för de drabbade, nu och i framtiden. Målsättningen för 2023 är 1300 medlemmar och ni får gärna hjälpa oss att uppnå det genom att sprida information om oss och vår verksamhet i era nätverk.

Och om du inte är medlem ännu – välkommen att bli det. Du behöver som sagt inte vara drabbad utan det går bra att vara stödjande medlem.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Pin It on Pinterest