PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Samtalsstöd från Cancerlinjen

av | 17 maj, 2023 | Cancer generellt

Cancerlinjen är en tjänst från Cancerfonden som är bemannad av legitimerad vårdpersonal med lång erfarenhet av cancervård. Här kan du få råd och stöd i din situation.
Varje år tar de emot cirka 8 500 samtal och mejl. Du som kontaktar dem får vara anonym om du så önskar. Hör av dig till dem för fakta och information, känslomässigt stöd eller skriftlig information.

De gör inte några medicinska bedömningar, utan ger endast information och stöd. Medicinska frågor ska  alltid diskuteras med en läkare. De översätter och tolkar inte journaltext. Det ska göras tillsammans med ansvarig läkare.

Telefonstöd

Garanterar sekretess

De garanterar sekretess och hanterar dina uppgifter på ett säkert sätt. De för inte journal över de som skriver eller ringer till dem. De gör registrering utifrån kontakter uteslutande av statistiskt intresse för att kunna se hur många som använder tjänsten och vilka frågor som är vanligast, samt för att kunna utveckla och förbättra verksamheten. Ingen personlig information finns med i registreringarna.

Många närstående och patienter ringer. Några vill ha information om själva sjukdomen, andra vill ha råd om hur de kan få en så kallad second opinion.

Cancerfonden är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till dem. I deras integritetspolicy kan du läsa mer om hur de behandlar personuppgifter.

Har du frågor om villkoren är du välkommen att kontakta Cancerfondens juristenhet på info@cancerfonden.se eller 010-199 10 10.

Ring

010-199 10 10

Helgfria vardagar:
Måndag 09 – 16
Tisdag 10 – 16
Onsdag – Fredag 09 – 16

Avvikande öppettider

Mejla

Skicka gärna ett mejl om du har några frågor eller funderingar kring din situation.

Mejla din fråga här

Chatta

Chatta med Cancerlinjen under deras öppettider (samma som telefon).

Här hittar du chatten

Contact them in English

Do you have questions about your situation or cancer related topics? You are welcome to contact their support line where the staff of health professionals with many years of experience within cancer treatment can answer your questions.

E-mail or call 010-199 10 10.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Nyhetsbrev

PALEMA nyhetsbrev april 2024

Välkommen till PALEMAs nyhetsbrev för april 2024. Här kan ni läsa en sammanfattning av vad som hänt under det gångna kvartalet, samt lite om vad som är på gång framöver!

Nyhetsbrev

PALEMA nyhetsbrev april 2024

Välkommen till PALEMAs nyhetsbrev för april 2024. Här kan ni läsa en sammanfattning av vad som hänt under det gångna kvartalet, samt lite om vad som är på gång framöver!

Pin It on Pinterest