PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Nu öppnar vi anmälan till PALEMAcancerdagen även för vårdarbetande och vårdstuderande

av | 12 april, 2024 | Cancer generellt

Nu kan du som arbetar inom vården eller som är vårdstuderande också anmäla dig att delta på plats på PALEMAcancerdagen torsdagen den 23 maj. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats för deltagande i Stockholm. Gäller såklart även dig som är medlem och som inte redan har anmält dig.

Den 23 maj arrangerar vi vår första PALEMAcancerdag i Stockholm. Denna heldag är nytt event där målsättningen är ett större, fysiskt event (som dock även direktsänds) där vi har generella föreläsningar som berör samtliga diagnoser.

Vi kommer att hålla till i Hammarby sjöstad, bara 5 minuters promenad från Gullmarsplan. Det går även bussar och tvärbana dit.

Vi har även nu publicerat det preliminära programmet. Vi saknar bara ett par talare innan agendan är helt klar!

Eventsponsor

Anmälan öppen för medlemmar, vårdarbetande och vårdstuderande

Vi har nu öppnat upp anmälan för deltagande på plats för dig som är medlem samt för dig som arbetar inom vården eller som är vårdstuderande. Vi kommer senare att öppna upp även för icke-medlemmar, press, mm. i mån av plats. Övriga får delta digitalt och anmälan till det kommer också lite närmare eventet.

Så – du som är tillhör någon av dessa kategorier – missa inte chansen att komma och träffa och lyssna på många intressanta föreläsare, träffa oss på PALEMA – större delen av styrelsen kommer att delta på plats – samt inte minst träffa och mingla med varandra!

Deltagande för er alla är kostnadsfritt oavsett om ni är medlem i föreningen eller ej.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Film - Hjälp oss göra PALEMA mer känt
Om PALEMA

Hjälp oss göra PALEMA mer känt

Vi vill gärna att fler ska veta vad Cancerföreningen PALEMA är och även veta mer om de cancerdiagnoser vi arbetar med. I den här korta filmen på 10 minuter pratar vi om detta och hur just DU på ett enkelt sätt kan hjälpa oss!

Never give up
Cancer generellt

Vill du berätta din historia?

Är du en överlevare och skulle kunna tänka dig att berätta din historia? Trots den dåliga statistiken får vi aldrig glömma att det är en hel del som faktiskt genomgått lyckade behandlingar och idag lever ett bra liv.

Pin It on Pinterest