När:
25 mars, 2020 kl. 09:00 – 16:00 Europe/Stockholm Tidszon
2020-03-25T09:00:00+01:00
2020-03-25T16:00:00+01:00
Var:
Frösundavik
Frösundaviks allé 1
169 70 Solna
Sverige
Pris:
Gratis
Styrelsen har fattat beslut om att skjuta upp den planerade temadagen 25 mars 2020 avseende alternativa och komplementära behandlingar pga Coronaviruset. Temadagen planeras istället att genomföras i höst då förhoppningsvis smittläget har ändrats.

Anledningarna till detta beslut är en oro som framkommit från både medlemmar och medverkande, rekommendationer från flera läkare och med tanke på att många i vår medlemskrets kan ha nedsatt hälsa så känns det som det enda rätta.

Vi beklagar detta och återkommer med nytt datum senare.

Styrelsen för Cancerföreningen PALEMA

PALEMA’s temadag är inte bara den första hela temadagen föreningen ordnar utan också den första dagen för alla våra diagnosgrupper. En dag där vi fokuserar på vad som är evidensbaserad vård men också diskuterar experimentella och komplementära behandlingsmetoder, en diskussion våra medlemmar har efterfrågat länge.

PALEMA-diagnoserna är ”värst i klassen” när det gäller överlevnad och inte sällan är beskedet från vården att det tyvärr är för sent, det finns inget eller litet att göra. I sådana situationer söker många efter andra lösningar och hittar också andra metoder eller behandlingsalternativ.

Syftet med dagen är att ta upp några alternativ som medlemmar har erfarenhet av, höra någras historia och samtidigt föra ett samtal kring behovet av att basera svensk sjukvård på evidens.

Vi hoppas på en dag med många insikter och goda diskussioner.

>> Ladda ned programmet här (pdf)

Varmt Välkomna!

 

Pin It on Pinterest

Share This