PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Nu kommer årets medlemsfaktura

av | 26 januari, 2023 | Om PALEMA

Nu i dagarna skickar vi ut årets fakturor för medlemsavgiften 2023 via e-post. Kontrollera gärna att du får den till din inkorg, och håll ett extra öga i skräppostmappen så den inte råkar hamna där.
Om du inte fått någon faktura innan fredag kväll, så kan det bero på ett antal orsaker:

  1. Du blev medlem efter den 1 oktober förra året, då gäller medlemskapet även hela 2023.
  2. Du är månadsgivare, då ingår medlemsavgiften i det.
  3. Du är familjemedlem till någon som får en samlingsfaktura till sig.
  4. Du har ingen e-post adress registrerad i vårt medlemssystem.
  5. Du har fel e-post adress registrerad i vårt medlemssystem.

Om du tillhör någon av kategorierna 1-2, behöver du såklart inte bry dig, tillhör du kategori 3 kan du ju bara kolla att din familjemedlem fått den och om du tillhör kategori 4, så kommer du att får fakturan via vanlig post, fast då dröjer det några dagar extra.

Faktura - swish

Men om det är på grund av punkt 5 – fel e-post adress –  så blir det lite problem. Ett bra test om du har rätt e-post adress är om du får våra fredags-mejl med nyheter – får du det har vi rätt adress till dig. (Såvida du inte avprenumererat från våra nyhetsmejl vill säga…)

Annars kan du logga in i medlemssystemet och korrigera den där. Instruktioner om hur du gör det finns på den här sidan. Titta gärna på den lilla instruktionsfilmen som finns där.

Du kan också mejla till kansli@palema.org och meddela din rätta e-post.

Hoppas du vill fortsätta

Vi blir såklart mycket tacksamma om du som är medlem hos oss idag vill fortsätta vara det. Ditt medlemskap betyder mycket för vår möjlighet att driva föreningen och för att kunna påverka för en bättre vård i framtiden!

Vi har enligt årsmötesbeslut från förra året höjt medlemsavgiften från 100:- till 150:- per år för enskilda medlemmar. Å andra sidan har vi satt ett fast pris för familjemedlemskap på 250:-. Oavsett hur många familjemedlemmar ni är.

Du betalar lätt med swish, direktbetalning via bank eller via faktura. Dock ej längre med kort, den tjänsten chockhöjde de priset på, så den fick vi tyvärr säga upp. Å andra sidan kan vi se i våra register att den absoluta majoriteten idag betalar med Swish.

Om du INTE önskar fortsätta som medlem, så får du gärna säga upp ditt medlemskap från den här sidan, så slipper du få en massa påminnelser på fakturan.

Har du några fungeringar, går det utmärkt att mejla oss på kansli@palema.org.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Nyhetsbrev

PALEMA nyhetsbrev april 2024

Välkommen till PALEMAs nyhetsbrev för april 2024. Här kan ni läsa en sammanfattning av vad som hänt under det gångna kvartalet, samt lite om vad som är på gång framöver!

Nyhetsbrev

PALEMA nyhetsbrev april 2024

Välkommen till PALEMAs nyhetsbrev för april 2024. Här kan ni läsa en sammanfattning av vad som hänt under det gångna kvartalet, samt lite om vad som är på gång framöver!

Pin It on Pinterest