Den 10 september höll vi vårt andra webbinarium på PALEMA och ämnet som avhandlades var evidensbaserad vård och alternativa behandlingar. Webbinariet var enbart öppet för medlemmar och betalande deltagare, men nu kan alla som vill se det i efterhand.

Inbjudna föredragshållare var Ralf Segersvärd från RCC, Magnus Nilsson från KI, Tuomo Alanko från Docrates samt
Ulrika Frisk som berättade från en anhörigs perspektiv.

Det var drygt 40 personer som deltog live i webbinariet och som även ställde en hel del bra frågor till föreläsarna.

Det var andra gången vi på PALEMA genomförde ett webbinarium med den här tekniken och tekniken fungerade bra förutom att ljudet tyvärr var lite dåligt för vår sista föreläsare, Ulrika Frisk.

Webbinarium 2020-09-10

Vi rekommenderar er som har lite svårt att höra hennes presentation att prova mer hörlurar på om ni har den möjligheten, vi skall också försöka texta just hennes del, men det kommer nog att dröja någon vecka eller två.

Video är då nu publicerad på vår YouTube kanal och ni kan även kan se den direkt här nedan.

Vi genomförde som förra gången en enkät efteråt och av 26 svar så blev genomsnittsbetyget 3,9 av 5 – så majoriteten av deltagarna uppskattade förhoppningsvis detta!

Webbinarium undersökning 200910

Ni som ser på eftersändningen här nedan får också mycket gärna lämna era synpunkter, det ligger en enkät på den här sidan som ni gärna får fylla i efter att ni tittat på inspelningen. Enkäten är öpen till den 30 september.

Vi säger ju i slutet av sändningen att ni automatiskt kommer att dirigeras om till enkäten, men det gällde under direkständningen, så ni som ser det i efterhand få då istället använda länken här ovan.

Pin It on Pinterest

Share This