Nu har valberedningen börjat jobba med att rekrytera nya styrelsemedlemmar till nästa år och vi söker även fler personer som även på andra sätt vill engagera sig ideellt i vår förening.

Det kan vara regionalt arbete men även rikstäckande. Med dagens teknik och inte minst med nuvarande Corona-situation sker det mesta av jobbet online via digitala verktyg.

Känner du att du skulle vilja engagera dig lite mer i föreningen på något sätt, är du varmt välkommen att skicka ett mail till redaktion@palema.org så vidarebefordrar vi det till valberedningen.

Berätta lite om dig själv och varför du skulle vilja engagera dig. Observera att du inte behöver några speciella kunskaper eller utbildningar – vi utbildar dig på det du behöver kunna. Din allmänna erfarenhet – inte minst rörande våra cancerdiagnoser och kanske om vården – är viktigare.

Jobbar du inom vården är det också ett plus eftersom PALEMA även jobbar tillsammans med professionen.

Vi ser alltså gärna personer som har egen eller nära erfarenhet av sjukdomarna, som har erfarenhet om hur vården fungerar och/eller som har ett intresse att vilja hjälpa, stötta, förändra och förbättra för de som är drabbade. Och som vill hjälpa till att påverka så att vi kan öka överlevnaden med hjälp av tidigare upptäckter, nya och bättre mediciner, nya behandlingsmetoder, ny forskning, etc.

Vi söker i år lite extra efter personer med erfarenheter inom följande områden:

Lever-/gallgångscancer

Här har vi idag brist på kunnande inom styrelsen och organisationen och söker någon med kunskap inom detta diagnosområde.

Kommunikation

Jobbar du idag – eller har jobbat som – kommunikatör skulle du vara mycket välkommen med din kompetens.

Aktoriserad eller godkänd revisor

Är du detta och skulle kunna tänka dig att ta rollen som revisor för föreningen är du också varmt välkommen.

Annat

Men självklart är alla andra också välkomna att anmäla intresse!

Du kan självklart också söka kontakt om du vill veta lite mer först. Maila då bara ditt telefonnummer, så återkommer vi.

Hjälp oss att bygga föreningen ännu större och starkare så vi kan påverka ännu mer framöver!

Pin It on Pinterest

Share This