PALEMAs nöjdhetsenkät 2024

Nu är det dags för er alla att göra er röst hörd och tala om hur nöjda ni är med den vård ni erhållit. Enkäten tar cirka 10-15 minuter att genomföra och vi vore tacksamma om ni alla ville svara på den, ju fler svar vi får, ju bättre bild får vi på nöjdheten! Ni som är anhöriga/närstående kan svara på enkäten i den drabbades ställe om denna person inte vill/kan/orkar svara själv. Men observera då att ni måste ha tillräckliga kunskaper om den drabbades sjukdomsresa för att kunna svara på ett korrekt sätt. Eller så kan ni göra det tillsammans med den drabbade.

Fler resultat...

Generic selectors
Exakta träffar enbart
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sök i artiklar och berättelser
Sök i sidor
Sök i kalendern
Filtrera efter kategorier (artiklar endast)
Anhörig
Blåljuscancer
Cancer generellt
Forskning
Gallvägscancer
Immunterapi
Levercancer
Magsäckscancer (Magcancer/Ventrikelcancer)
Matstrupscancer (Esofaguscancer)
Nyhetsbrev
Om PALEMA
Övrigt
PALEMA i media
Pankreascancer (Bukspottkörtelcancer)
Podcast
Pressmeddelande
Världspankreascancerdagen (WPCD)

+46 10  146 51 10

010 / 146 51 10

Var med och påverka cancervården i Skåne

av | 22 april, 2022 | Cancer generellt, Forskning

Skåne University Hospital Cancer Centre behöver din hjälp med att se vården ur patienters och närståendes perspektiv för att definiera hur framtidens cancervård ska utformas. Du kommer att delta i olika arbetsgrupper och projekt, vara en aktiv part i diskussioner och workshops samt identifiera patienters och närståendes behov. Ansökan senast 27/4. De söker personer från Skåne, Blekinge och Kronoberg.

Annonsen:

Vi söker dig som är eller har varit patient eller närstående
Du ska:
• Kunna se vården ur flera olika perspektiv.
• Ha en drivkraft att vilja utveckla.
• Ha en god kommunikativ förmåga.
• Vara van vid att delta på digitala möten.

grupp diskussion

Så här söker du

Skriv en kort beskrivning om varför du tycker det är viktigt med ett referensråd för patienter och närstående. Mejla detta tillsammans med ditt namn och ålder till succ@skane.se senast den 27 april. När ansökningstiden gått ut genomförs intervjuer utifrån ett urval av inkomna ansökningar. Inför start av uppdraget får representanterna en kort introduktion.
Har du frågor kan du kontakta projektledare Viktoria Sjöström på nummer 046-17 45 85 eller cancersamordnare Malin Peterson på nummer 046-17 29 63.

Ersättning

Du får ersättning enligt Region Skånes fastställda
ersättningsmodell vid patient- och närståendemedverkan.
Uppdraget innebär möte cirka en gång i månaden och varar upp till två år. Referensgruppen kommer att bestå av sju representanter.

Om organisationen

Skåne University Hospital Cancer Centre är ett samarbete mellan Skånes universitetssjukhus, Lunds universitet, Regionalt cancercentrum syd, Medicinsk service och palliativ vård och ASIH inom primärvården.
Centrumet arbetar för snabbare tillgång till nya behandlingsmetoder för cancerpatienter, ökad delaktighet för patienten och ännu högre kvalitet i cancervården genom ett mer strukturerat samarbete.

Välkommen att kontakta PALEMAs redaktion om du har förslag på artiklar eller synpunkter på artiklar vi skrivit.

Observera att detta inte är ett debattforum, vill du debattera med andra hänvisar vi till våra slutna Facebookgrupper.

Dela – Mejla – Skriv ut:

Share- Email – Print:

Fler nyheter:

More news:

Palema Företagsvän
Om PALEMA

Vi söker fler företagssponsorer!

Vi söker nu fler företagssponsorer som kan hjälpa oss att få en stabilare ekonomi där vi kan bli mindre beroende av enbart gåvor och donationer för att kunna driva vår verksamhet. Känner du någon, driver du företag själv, eller vill du rentav hjälpa till i vår sponsorgrupp?

Palema Företagsvän
Om PALEMA

Vi söker fler företagssponsorer!

Vi söker nu fler företagssponsorer som kan hjälpa oss att få en stabilare ekonomi där vi kan bli mindre beroende av enbart gåvor och donationer för att kunna driva vår verksamhet. Känner du någon, driver du företag själv, eller vill du rentav hjälpa till i vår sponsorgrupp?

Pin It on Pinterest